Psykoterapi

Illustration

Pris:
En session op til 1½ time - 800 kr. inkl. moms.
Klippekort á 10 sessioner: 6.500 kr. inkl. moms.

Min fornemmeste opgave som psykoterapeut, er at være sammen med dig i dine følelser. Uanset årsagen til at du ’kommer hos mig’, er mit mål at forløse dit potentiale. Det kan vi kun i et samarbejde, og det kræver en god relation. Samtidig er det sådan, at jo mere du bringer i spil, jo mere har vi at arbejde med og jo mere får du i sidste ende ud af terapien. Jeg kan være med til at skabe forståelse for og af følelser, tanker og forsvarsmekanismer. Jeg vil også belyse de problemstillinger, du bringer i spil, men én ting er sikkert: det er kun dig, der kan løse dem. Og det er dét potentiale, vi sammen forløser.
Mit arbejde er en kombination af terapi, coaching og profilanalyse. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapiforening og følger deres etiske retningslinjer, herunder tavshedspligten. Du vil møde et terapirum, hvor alt er tilladt, og det er et sted at øve sig. På trods af alvoren er vores tilgang til terapi skal det være sjovt at være her. I terapien ser jeg det hele menneske, og det betyder også, at hvis du har en diagnose eller mistanke herom, er du mere end velkommen. Din eventuelle diagnose vil blot være en biting, da jeg er optaget af mestring af eget liv.
Behandlingsområder:● Mistrivsel● Personlig udvikling ● Angst & depression● Stress● Selvskade● Lavt selvværd● Manglende motivation● Sorg● Arbejds-/uddannelsesrelaterede● udfordringer el. overvejelser● Opsigelse● Familierelationer

Har du brug for hjælp til det økonomiske?

Ansøg om en Sundhed+ Kredit