Totum kropsterapi

Kender du det her med at et sted i dit hjem roder, og har måske gjort i noget tid. En dag får du nok, og rydder op, og når du er færdig og kigger på det, kan du mærke hvordan det bare var rart at få det ryddet op.Dét er faktisk lidt det samme, som Totum kropsterapien gør.
I vores hverdag bliver vi udsat for utallige sanseindtryk. Nogle gør meget indtryk, nogle knap så meget, nogle af indtrykkene er rare, andre knap så meget. Særligt de sidste er vigtige, for hvis vi ikke får taget os af dem (læs: os selv), vil det sætte sig i vores krop. Vores krop er nemlig så smart indrettet, at den aldrig glemmer. Det betyder også, at over tid kan mange småting komme til udslag som fysisk ubehag i kroppen: Ondt i maven, hovedpine, lændesmerter, spændte skuldre, vejtrækningsproblemer, osv. For nogen betyder det faktisk, at de holder helt op med at kunne mærke dele af deres krop. Det gode er, at vi kan arbejde med det, og fordi vores krop og psyke er tæt forbundet, er Totum kropsterapi effektiv på en lang række områder:
● Angst og andre psykiske problemstillinger● Stress og nedtrykthed● Søvnproblemer● Opdage sammenhænge mellem din krop og psyke● Hovedpine/migræne● Låste og smertende led og muskler● Generelle fysiske skavanker og smerte● Vejrtrækning og at komme i forbindelse med din krop
For mig er tryghed, tillid og nærvær meget vigtigt i mine behandlinger. Så selvom det er mig, der leder behandlingen, er det på dine præmisser. Vi starter altid en session med en kort samtale. Herefter går vi til behandlingen på briksen, og til sidst slutter vi af med en samtale, hvor vi vender eventuelle følelser og/eller oplevelser, der måtte være dukket op undervejs i behandlingen.
Det forventes, at du ankommer velsoigneret, når du skal have Totum kropsterapi.
Det er absolut muligt, og vi anbefaler i mange tilfælde, at kombinere kropsterapien med psykoterapi ved inde ved Louise. Spørg blot til det, næste gang vi ses.