Privat

Vores services til private

Heading photo

Psykoterapi

Min fornemmeste opgave som psykoterapeut, er at være sammen med dig i dine følelser. Uanset årsagen til at du ’kommer hos mig’, er mit mål at forløse dit potentiale. Det kan vi kun i et samarbejde, og det kræver en god relation. Samtidig er det sådan, at jo mere du bringer i spil, jo mere har vi at arbejde med og jo mere får du i sidste ende ud af terapien. Jeg kan være med til at skabe forståelse for og af følelser, tanker og forsvarsmekanismer. Jeg vil også belyse de problemstillinger, du bringer i spil, men én ting er sikkert: det er kun dig, der kan løse dem. Og det er dét potentiale, vi sammen forløser.
Mit arbejde er en kombination af terapi, coaching og profilanalyse. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapiforening og følger deres etiske retningslinjer, herunder tavshedspligten. Du vil møde et terapirum, hvor alt er tilladt, og det er et sted at øve sig. På trods af alvoren og vores tilgang til terapi skal det være sjovt at være her. I terapien ser jeg det hele menneske, og det betyder også, at hvis du har en diagnose eller mistanke herom, er du mere end velkommen. Din eventuelle diagnose vil blot være en biting, da jeg er optaget af mestring af eget liv.
Behandlingsområder:MistrivselPersonlig udvikling Angst & depressionStressSelvskadeLavt selvværdManglende motivationSorgArbejds-/uddannelsesrelateredeudfordringer el. overvejelserOpsigelseFamilierelationer
Pris:En session op til 1½ time - 800 kr. inkl. moms.
INTROTILBUD: Klippekort á 10 sessioner: 6.500 kr. inkl. moms.

Heading photo

Totum kropsterapi

Totum kropsterapi løsner op i kroppens muskler og led, og skaber bedre sammenhæng mellem krop og psyke. Totum kropsterapi er en sammensætning af pulserende massageteknikker, akupressur, zonetryk, ledfrigørelse og åndedrætsteknikker mm. Humlen i det hele, er at når vi kan rumme os selv kropsligt, kan vi også rumme os selv mentalt.
Hvad er det godt for?Vores krop er indrettet sådan, at den ikke glemmer. I løbet af en dag bliver vi udsat for utallige sanseindtryk og det kan ikke undgås at en del sætter sig i vores krop. Over tid vil det ske, at vores krop bliver låst, hvilket kan komme til udtryk både fysisk og/eller psykisk. Derfor er Totum kropsterapi effektivt på en lang række områder.
Behandlingsområder for Totum kropsterapi• Angst og andre psykiske problemstillinger• Stress• Opdage sammenhænge mellem din krop og psyke• Hovedpine/migræne• Låste og smertende led og muskler• Generelle fysiske skavanker og smerte
En terapisession starter med en kort samtale, hvor vi sporer os ind på, hvad vi skal arbejde med. Så går vi til selve behandlingen på briksen, og slutter til sidst af med en samtale, hvor eventuelle følelser og oplevelser, der er dukket op under behandlingen, bliver talt igennem. Desuden forventes det, at du ankommer velsoigneret, når du skal have Totum.

Heading photo

Profilanalyse - Everything DiSC®

Resonō udbyder muligheden for at få lavet en personlig profilanalyse. Vi anvender værktøjet Everything DiSC®, der giver indsigt i din foretruke adfærdsstil. Du vil samtidig opdage årsagen til, at du klinger bedre med nogle personer og knap så meget med andre. Det betyder også, at du vil få indsigt i, hvordan du opnår bedre partnerskaber, være mere tro mod dig selv og din integritet, samt få klarhed over egne reaktionsmønstre.Ydermere vil du også få belyst dine egne styrker, og hvilke udviklingspunkter du sandsynligvis har.
En Everything DiSC® rapport findes i forskellige varianter afhægigt af, hvad man ønsker at arbejde med. Det kan være arbejde, ledelse, konflikter m.fl. Fælles for alle profilanalyser er, at de med fordel også kan bruges i relationer generelt.
Hvis du ønsker at få udarbejdet en profilanalyse, skal vi sammen have en snak om, hvilken variant og have nogle praktiske ting på plads.Brug nedenstående kontakt-knap, og så rækker vi ud til dig og får lavet en aftale.
Pris for en Everything DiSC® profilanalyse, inkl. op til 1½ times tilbagemelding: 2.995 kr. inkl. moms.

Heading photo

Mentorforløb

Nogle gange kan man have brug for, at der står en samarbejdspartner på sidelinjen, som ikke er følelsesmæssigt involveret. Enten for én selv, en nær relation eller måske hele familien.Igennem vores erfaringer fra bl.a. uddannelsesinstitutioner, det kommunale system, samt egne livserfaringer ved vi, at gensidig respekt og ærlig dialog, skaber de bedste betingelser.Ud fra dette arbejder Resonō med dig som udgangspunkt.
Priser fra 350 kr./t.
Vær opmærksom på, at vi har et begrænset antal pladser. Det er altid en konkret vurdering i det enkelte tilfælde, der afgør, om vi kan tilbyde et mentorforløb. Hvis du/I ønsker at høre, om vi kan tilbyde dig/jer eller en du kender et mentorforløb, så kontakt os.