Erhverv

Vores services til erhverv

Leder er ikke noget man bliver, fordi man er den bedste til sit fag, men noget man bliver, fordi man er rigtig god til mennesker

Martin Thorborg

Heading photo

Ledersparring

Hvad er årsagen til, at du er leder?
Ledelse af andre kan være en kompleks øvelse. To dage er sjældent ens, kasketterne kan være mange og ofte kan man se det fra flere vinkler.De fleste ledere kender til, at deres værdier og integritet bliver udfordret, hvilket er hårdt som menneske.
Hos Resonō tilbyder vi sparring til dig og din ledergerning. Du vil få indsigt i eget reaktionsmønster og hvordan det påvirker din ledergerning. Du vil også få redskaber til at tackle de svære og frustrerende situationer med personale, andre ledere og chefer. Alt sammen, så du kan holde fast i dig selv som menneske og udføre din ledergerning på samme tid.
Med andre ord, vil vi give dig det bedste udgangspunkt i dit personlige lederskab.

Wolf pack in the snow

Personaleudvikling

Når medarbejderne lykkedes, giver det genklang.
At få medarbejdergruppen til at fungere, og spille hinanden gode kan være en yderst kompleks øvelse. Resonō er specialister i at kompetenceudvikle medarbejdergrupper. Ved hjælp af nogle klassiske værktøjer, har vi videreudviklet et unikt koncept, hvor der fokuseres på de enkelte individer i gruppen, og griber samtidig fat i hele gruppens kompleksitet og dynamikker.
Igennem en systemisk tilgang og konstruktiv udfordring af adfærd og narrativer, skaber vi grundlaget for bedre kommunikation, psykologisk tryghed og en fælles forståelse. I sidste ende opnår I større trivsel og bedre resultater.
Priseksempel:4 dages forløb inkl. profilanalyser & individuel tilbagemelding. Fra 75.000 kr. ekskl. moms. ved maks. 12 deltagere.